درب اتاقی چیست؟
درب اتاقی چیست, شرکت تیتان دُر سازنده انواع درب های ضد سرقت در ساری و در سراسر استان مازندران به شما بزرگواران خدمات ارائه میدهد..
به درب هایی می گویند که با ارتفاع دو متر و ده سانتی متر وجود دارند و برای جدا کردن و متمایز کردن قسمت های داخلی ساختمان این درب ها مورد استفاده قرار می گیرد.
این درها در جنس ها و طرح ها و رنگ های متنوعی موجود است ،در هنگام خرید درب اتاقی باید فاکتور های زیادی را مد نظر قرار داد.
اندازه استاندارد درب خارجی 80 * 36 اینچ است که در حال حاضر برای خانه های جدیدتر بسیار رایج است. درهای کشویی شیشه ای نوعی از درها هستند که این نوع درهای پاسیو باعث می شود نور طبیعی زیادی به داخل خانه بیاید.
آن ها رایج ترین و کم هزینه ترین نوع درب پاسیو هستند. این نوع درب پاسیو با حرکتی روی ریلی می لغزد و ورود و بیرون رفتن از خانه را برای صاحبان خانه آسان می کند.
اندازه استاندارد برای درب شیشه ای کشویی 8*6 ، 80 اینچ و اندازه عرض استاندارد برای درهای داخلی 24 “، 28” ، 30 “، 32″ و 36 ” باشد.
نکاتی که در انتخاب درب داخلی باید به آن توجه کرد
درب اتاقی چیست
اگر برای ساختمان جدید خود به دنبال درب داخلی باشید، و یا در فکر تغییر در دکوراسیون خانه قدیمی خود هستید، باید به این نکته توجه کنید که درب اتاق ها و سرویس بهداشتی از مهمترین مورد ها در طراحی داخلی میباشد.
در نگاه اول بنظر ساده می رسد، ولی با توجه به تنوع و متریال های متفاوت درب های داخلی و همچنین داشتن تناسب با دیگر چیدمان های منزل ، ممکن است کمی سردرگم شوید.
اول از همه ، دربی که انتخاب می کنید باید از جنس مرغوب و بادوام ساخته شده باشد تا در طول زمان و استفاده روزمره کیفیت خود را از دست ندهد و شما مجبور به هزینه دوباره برای ساخت درب نشوید.
با توجه به فرهنگ ایرانی و حفظ حریم خصوصی بخصوص در اتاق خواب ها اینگونه دربها باید قابلیت ایجاد یک عایق صوتی را دارا باشند.
البته مواردی چون زیبایی ، طرح و رنگ هم باید مدنظرتان باشد.
در مجموعه تیتان در تنوع بالای مدل های درب داخلی این امکان را فراهم کرده است، که با توجه به سلیقه تان و یا دیزاین منزلتان ،درب ایده ال خودتان را انتخاب کنید.
درب اتاقی چیست
انواع درب چیست؟ درب اتاقی چیست
درب ها نقش مهمی در طراحی خانه دارند. حتی اگر به اندازه مبلمان فانتزی تان توجه زیادی نداشته باشند ، یک ضرورت محسوب می شوند.
بنابراین ، ما فکر کردیم که شاید شما بخواهید درباره انواع مختلف درب ها ، جایی که آنها در ساختمان ها قرار دارند ، از چه متریال ساخته شده ، چگونگی بسته شدن آنها و غیره بیشتر بدانید .
مواد زیادی وجود دارد که می توان از آنها در تولید درب استفاده کرد از جمله :چوب ، شیشه ، فولاد ، PVC و FRP
دسته بندی درب های چوبی براساس محل قرار گرفتن
درب ورودی
درب ورودی یا درب لابی به درب هایی گفته می شوند که در ورودی های ساختمان ، آپارتمان یا ویلا نصب می شوند.
درب داخلی
این درب ها در فضای داخلی ساختمان نصب می شوند . درب اتاق خواب ، حمام ، سرویس از جمله درب های داخلی محسوب می شوند.
درب ضدسرقت
همانطور که از نامش پیداست طراحی و جنس شان طوریست که احتمال سرقت را به حداقل میرساند.
جنس دستگیره درب داخلی
دستگیره در به عنوان یک وسیله تزیینی هم مورد استفاده قرار میگیرد.
دستگیره ها از جنس های مختلف و گوناگونی همچون برنج ،کروم، نیکل، ساتن، نقره، استیل ،چوب، و آلیاژهای آهن ساخته میشود .
مشخصات اصلی درب اتاق
انتخاب درب اتاق، جزو موارد پایانی کار است، درواقع زمانی که نوبت به نمای داخلی اتاق و به نوعی دکوراسیون اتاقها میرسد. این موضوع را مدنظر قرار دهید که بههیچ عنوان درب اتاقها را زودتر از موعد، خریداری نکنید، چراکه انتخاب، خرید و نوع دربها بایستی با توجه به نمای داخلی ساختمان، نورپردازی، دکوراسیون و همچنین چیدمان و غیره در نظر گرفته شود.
فراموش نکنید مشخصات درب ورودی ساختمان با مشخصات اصلی درب اتاق بسیار متفاوت است و باید تدابیر لازم برای هر یک از این موارد موردتوجه قرار گیرد.
مشتریان، درب اتاق خود را بر اساس دو فاکتور کیفیت و قیمت انتخاب میکنند.
در حال حاضر نوع چوبی درب اتاق، مورد تأیید بسیاری از مشتریان داخلی است که البته همین جنس چوبی نیز دارای گونههای متعددی است.
همانطور که پیشازاین نیز عنوان شد، طراحی و دیزاین ساختمان و تعیین بودجه مدنظر شما، انتخاب را برایتان آسان میکند. در این میان مراکزی هستند که برای دکوراسیون داخلی منزل، مشاورههای لازم را ارائه میدهند.
چنانچه به زیبایی و اصول درست ساختمانی اهمیت میدهید، حتماً از مشاورهها استفاده کنید تا با دریافت اطلاعات کاربردی در زمینه مشخصات درب اتاق خواب، بهترین نتیجه را در پایان کار مشاهده کنید.
آشنایی با ساختار درب اتاق
دربها از هر نوع متریالی که تولید شده باشند دارای ساختار مشابهی هستند که اساس.و پایه آن را تشکیل میدهد و کمک میکند در هر مکان و بنایی ایفای نقش کنند.
قاب، لولا، بائو، دماغه، آستانه، تنگه، قید فوقانی و تحتانی، دستگیره و قفل ازجمله اجزای تشکیلدهنده درب هستند که در صورت نبود هرکدام، ساختار درب، کامل نمیشود.
و در آخر
امیدواریم از این مقاله استفاده لازم را کرده باشید.
و به شما بزرگواران پیشنهاد می کنیم که دیگر وبلاگ های ما را نیز مشاهده بفرمایید.